Om Bøgevald Knitwear

Bøgevald Strik er en garnbutik og webshop for dig der elsker at gå på opdagelse i garn og strik. Du finder et varieret sortiment af kvalitetsgarn, som jeg har udvalgt med omhu. Der er også noget for dig, der ønsker bæredygtighed, økologi og naturlige fibre. Udover garn byder jeg også på strikkeopskrifter, herunder mine egne designs fra Bøgevald Knitwear, der er navnet på min virksomhed. Den personlige hjælp og vejledning vægter jeg meget højt, og du er derfor altid velkommen til at spørge mig til råds.

Butikken finder du i den skønne landsby Gjerrild, nord for Grenaa. Her er naturen med skovene og havet en evig inspirationskilde.

 

Hvordan Bøgevald Knitwear blev til

Det hele startede med en passion for strik og garn. Jeg var en af dem, der lærte at strikke som barn og ikke siden har kunnet slippe det. Jeg var optaget af at kunne kreere et stykke tøj ud af en lang ulden snor – i flotte farver. Garnets tekstur, farve og elasticitet var betagende, og det samme var det meditative flow, som opstod efterhånden som maskerne gled lettere og lettere hen over pindene. Senere lærte jeg mere om garn, uld og andre fibre og forskellige spindemetoder, og jeg blev interesseret i eksperimenter med strik, afprøvning af forskellige strikketeknikker. Og nogenlunde samtidig begyndte jeg at strikke ud af hovedet og lægge opskrifterne væk for en tid. I alt er det blevet til snart 35 års erfaring med min strikkepassion, som jeg ved, at jeg deler med rigtig mange andre mennesker – og måske også dig. Nu omsætter jeg noget af det i de strikkedesigns og opskrifter, jeg skaber.

 

Og netop opskrifterne blev starten på Bøgevald Knitwear. Ud af det voksede også et ønske om at åbne en webshop fyldt med det skønneste garn og senere en fysisk butik, som nok har rødder langt tilbage i fortidens drømme. Butikken og webshoppen kalder jeg Bøgevald Strik. Her finder du et varieret sortiment af kvalitetsgarn, strikketilbehør og opskrifter til dine strikkeprojekter. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål til det du finder, eller til en opskrift, du gerne vil strikke, så hjælper jeg med at finde garn.

 

Bøgevald Strik
Nordstrand Tee | Bøgevald Knitwear

I alt er det blevet til snart 35 års erfaring med min strikkepassion, som jeg ved, at jeg deler med rigtig mange andre mennesker – og måske også dig. Nu omsætter jeg noget af det i de strikkedesigns og opskrifter, jeg skaber.